Cursuri de dezvoltare personală

La FunZone, venim în întâmpinarea elevilor și părinților cu programe educaționale extrașcolare care dezvoltă inteligența, creativitatea, stima de sine, curajul, spiritul de inițiativă, limbajul și comportamentul în societate, prin joacă, interacțiune și voie bună. Pe lângă latura educațională, FunZone este o a doua familie în care cream relații pe termen lung și, uneori, prietenii pe viață. Vă invităm la o gamă largă de cursuri, ateliere, activități și cluburi care ajută la formarea și dezvoltarea abilităților de viață și, în același timp, aduc bucurie. Astfel, vom avea copii fericiți și părinți liniștiți la FunZone.

Cursuri de dezvoltare personală

Călătorie în lumea Bunelor maniere

Cartea de vizita a copilului tău

Descoperă-ți geniul creativ

Curs de gândire pentru copii

Explorare în lumea virtuală

Universul cunoașterii

Magia Teatrului

O călătoriei a emoției si a creației

Descoperă uriașul din tine

NLP copii

Vorbește cu încredere

Curs de comunicare publică

Jocuri de inteligență și strategii - 35 Ron/pers/ minim 20 copii

Magic Bomb/ Nuclear Box – dispozitivul de divertisment care 
simulează o bombă – în valiză. Dezamorsează bomba într-un anumit  timp și finalizează sarcinile (inteligență, matematică, cultură generală, gândire logică, atenție) prin răspunsuri adecvate. 
Detectives – miliardarul Eldridge a fost asasinat. Formați echipe de detectivi și încercați să elucidați cel mai dificil caz din istoria  Scotland Yard. Cine reusește să rezolve misterul? Jocurile de inteligență sunt cele mai bune opțiuni pentru testarea cunoștințelor, experiențelor interactive, creșterea încrederii de sine, dezvoltarea spirtului de echipă, stimularea dezvoltării  abilităților tehnice și de comunicare, a creativității și curiozității prin exerciții practice și tehnici inovative.

Merită să investești în educația copilului tău!

Completează formularul de înscriere și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Contact rapid

Pentru orice informatie, nu ezitati sa ne contactati:

LOCATIE

Strada Silvestru, nr. 36, Iasi

TELEFON

0745 631 209

EMAIL

laserfuniasi@gmail.com​