Cluburi Educaționale

FunZone organizează cluburi de activitati creative si recreative pentru copii mai mici si mai mari. Abordarea noastră  este diferita de cea din sistemul formal  prin oferirea de activități interactive, motivante si antrenante, care permit un grad mare de personalizare in functie de varsta si de interese.


Opționale Educație Virtuală - 35 Ron/pers/ minim 20 copii

FunZone pune la dispoziție 32 ochelari VR prin care elevii învață mai ușor, mai eficient despre lumea inconjurătoare prin interacțiune explorând galaxia, mările și corpul uman. Copiii pot ajunge în spațiu, pot vizita țara lui Moș Crăciun, toate acestea ajutând la vizualizarea și înțelegerea și celor mai complexe lecții. Module tematice: Explorând mări și oceane 7 Minuni antice Vulcanii furioși Albinele esențiale vieții Magia sistemului solar Dinozaurii de ieri și de astăzi Marile orașe ale lumii Corpul uman


Jocuri de inteligență și strategii - 35 Ron/pers/ minim 20 copii

Detectives, Magic Bomb, Nuclear Box Magic Bomb/ Nuclear Box - dispozitivul de divertisment care simulează o bombă - în valiză. Dezamorsează bomba într-un anumit timp și finalizează sarcinile (inteligență, matematică, cultură generală, gândire logică, atenție) prin răspunsuri adecvate. Detectives - miliardarul Eldridge a fost asasinat. Formați echipe de detectivi și încercați să elucidați cel mai dificil caz din istoria Scotland Yard. Cine reusește să rezolve misterul? Jocurile de inteligență sunt cele mai bune opțiuni pentru testarea cunoștințelor, experiențelor interactive, creșterea încrederii de sine, dezvoltarea spirtului de echipă, stimularea dezvoltării abilităților tehnice și de comunicare, a creativității și curiozității prin exerciții practice și tehnici inovative.