Curs de gandire pentru copii

Cursul este practic si foarte antrenant, iar exercitiile individuale si de grup ii vor pozitiona pe copii in situatii reale cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in cadrul familial pentru a gasi rezolvari variate si uimitoare.

Cine sunt participanții?

Cursurile extrașcolare pregătesc copiii pentru a deveni adulți încrezători în forțele proprii, cu stimă de sine și înzestrați cu valori morale, etice şi umaniste de calitate.

Acest program de dezvoltare personală se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani.

Beneficiile cursului

Cursul de Creativitate va imbunatati abilitatea copiilor de a gandi pentru a beneficia pe deplin de inteligenta personala in scopul imbunatatirii performantelor scolare, emotionale si sociale.

Prin participarea in cadrul acestui curs, copiii vor intelege cum functioneaza propria minte si isi vor creste capacitatea de a propune idei noi, de a gasi solutii si de a obtine rezultate uimitoare.

AGENDA CURSULUI
1. Constientizarea si intelegerea problemei/situatiei:

a. Definirea problemelor/situatiilor b. Prioritizarea subiectelor c. Analizarea cauzelor problemei

2. Cum generam solutii?

a. Tehnici de incurajare si sporire a creativitatii; b. Brain storming c. Cardurile RogerVan Oech d. Constientizarea si inlaturarea barierelor care stau in calea creativitatii e. Incurajarea independentei

3. Selectarea solutiilor

a. Evaluarea si selectarea celor mai bune idei din grupul de copii b. Cele 6 palarii ganditoare c. Voturi pro si contra in luarea deciziilor/alegerea solutiilor d. Tehnici de creare a unui mediu liber de critici distructiv

4. Punerea in practica a solutiilor

Intocmirea planului de actiune

LOCATIE

Strada Silvestru, nr. 36, Iasi

TELEFON

0745 631 209

EMAIL

laserfuniasi@gmail.com

PRET CURS - 180 Ron

Dura sedintei este de 2h.
Cursul dureaza 8 h
Pret sedinta: 45 Ron