Curs de teatru pentru copii

Cursul este practic si foarte antrenant, iar exercitiile individuale si de grup ii vor pozitiona pe copii in situatii reale cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in cadrul familial pentru a gasi rezolvari variate si uimitoare.

Cine sunt participanții?

Cursurile extrașcolare pregătesc copiii pentru a deveni adulți încrezători în forțele proprii, cu stimă de sine și înzestrați cu valori morale, etice şi umaniste de calitate.

Acest program de dezvoltare personală se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani.

Beneficiile cursului

În cadrul acestor cursuri vor fi jocuri, activități de dezvoltare personală folosindu-ne de metode creative ale art-terapiei prin teatru, exerciții de dicție pentru o vorbire mai corectă și o voce mai „auzibilă” , pentru a căpăta încredere în forțele proprii și tot ce va fi nevoie pentru ca micuțul tău să se simtă liber și înțeles.

AGENDA CURSULUI

Va asiguram de toată implicarea, de profesionalism și competență, aspecte de care am dat dovadă și până acum în cariera mea, atât în postura de actriță cât și de coordonator al unor astfel de proiecte. Și dacă suntem serioși și implicați, sunt sigură că putem pune bazele unei povești de vis alături de micuții artiști.
Cursurile și vor fi structurate pe grupe specifice vârstei copilului tău:
Grupa 1: 4-6 ani
Grupa 2: 7-9 ani
Grupa 3- 10-12 ani
Grupa 4- 13-16 ani

LOCATIE

Strada Silvestru, nr. 36, Iasi

TELEFON

0745 631 209

EMAIL

laserfuniasi@gmail.com

PRET CURS - 180 Ron

Dura sedintei este de 2h.
Cursul dureaza 8 h
Pret sedinta: 45 Ron