DAVINCI- Misterul Maestrului

Misiunile la FunZone – o altfel de distractie!

La FunZone esti eroul unei povesti misterioase și plină de aventură, provocare și multă distracție!

Vino să descoperi un nou mod extraordinar de a îți petrece timpul liber. La FunZone poti să descoperi o altă lume, unde timpul, spațiul și percepțiile se modifică, iar distracția cu prietenii este garantată. Povestile Escape de la FunZone Iași  se bazează pe conexiuni ale minții, atenție, perspicacitate, logică și comunicare între membrii echipei!

În urmă cu două săptămâni, un grup de turiști care vizitau Florența au descoperit din greșeală o ascunzaătoare secretă. Cameră aflată sub un pod părăsit de la marginea orașului, s-a dovedit a fi atelierul unui vechi colecționar, pasionat de operele și invențiile lui Leonardo DaVinci. Pe lângă manuscrisele vechi, schițele și multitudinea de notițe despre DaVinci, colecționarul a lăsat în urmă și diverse texte criptate, ghicitori și enigme pe care nimeni nu a reușit deocamdată să le descifreze.

Guvernul Italiei  a lansat  un apel către cele mai prestigioase universități din lume, cerând ajutorul pentru dezlegarea enigmelor lăsate în urmă de faimosul colecționar.

Fiecare universitate și-a trimis cei mai pricepuți studenți și le-a oferit un buget pentru a-și procura diverse lucruri ce pot ajuta în investigație. Însă rivalitatea dintre aceste universități este bine cunoscută și doar una dintre ele poate fi declarată câștigătoare….

Ai la dispoziție 90 de minute pentru a îndeplini misiunea!  Pătrunde în lumea misterioasă a celui mai mare adept al Geniului și dezleagă enigmele lăsate în urmă de faimosul colecționar.