Escape Room-ul este despre mister, lucru în echipă, detalii și gândire strategică. Un miliardar pe nume Eldrige a fost asasinat, iar micuții detectivi trebuie să găsească vinovatul. Ei vor avea de realizat diferite probe prin care vor găsi indicii despre cel care a comis crima, în diverse cufere, cutii, seifuri. La sfârșitul jocului, ei trebuie să știe cine este asasinul, cu ce armă a  comis crima și locul unde s-a întâmplat. Unele indicii sunt la vedere. Altele nu prea. Cum le găsesc pe cele din urmă?

De asemenea, ei la începutul jocului vor primi suma de 250 de dolari. În cazul în care nu vor reuși să deșlușească vreun indiciu, ei trebuie să plătească pentru a afla soluția acestuia. Primul indiciu costă 250 de dolari, al doilea 500 de dolari și al treilea indiciu 750 de dolari. Banii se vor termina repejor, de aceea ei pe parcursul jocului vor dispune de 5 cartonașe verzi. Pe fiecare cartonaș vor găsi o probă de obținut bani, iar un jucător poate câștiga bani dacă realizează o probă la alegere. Sună interesant, nu?

Escape Room este opțiunea ideală pentru petrecerile de aniversare. Toată gașca se bucură  de aceeași experiență, într-un joc dinamic, interactiv și plin de provocări.

Pentru că dorim să vă oferim cât mai multă diversitate și în același timp distracție, avem trei pachete de petrecere din care poți alege pentru copilul tău.

Te asigurăm că la FunZone vei veni prima dată din curiozitate, apoi vei reveni din plăcere.

  • Un joc despre mister, lucru în echipă, detalii și gândire strategică
  • Jocul are loc într-o cameră special amenajată
  • Minim 4 persoane
  • Durată : 90 de minute
  • Se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 8-15 ani