Laser Tag este locul ideal pentru aniversări, zile de naştere, întâlniri de grup, iar noi îl recomandăm ca un refugiu după orele de şcoală/serviciu chiar şi pentru o super distracţie spontană. Se mai pot organiza petrceri, serbari de  sfârșit de an școlar, evenimente de tip “școala altfel”, petreceri de Crăciun

Este locul în care copilul tău își poate serba ziua de naștere alături de amicii săi, bucurându-se de un echipament complet adaptat pentru copii.Fiind un joc complet inofensiv, LT poate fi jucat atât de adulți cât și de copii, începând cu vârsta de 7 ani.

Laser Tag Iasi s-a născut din dorința de a aduce fericirea pe chipul copiilor și nu oricum, ci prin ceea ce știu să facă micuții mai bine – prin joc. Jocul de strategie poate părea complicat pentru un copilaș, însă aceasta este doar o primă impresie pentru că tot ce se află în această locație predispune la prietenie, la învățare prin joc și la o nesfârșită petrecere. În fapt, Laser Tag este un loc special pentru întâlniri și petreceri pentru copii.

Timp de 2h 45`, preluăm cu responsabilitate toate grijile părinților și antrenăm copiii în diverse jocuri care stimulează imaginația, spiritul de echipă și de competiție.

Pe parcursul celor 2h 45`, copiii au garantată cea mai frumoasa petrecere având incluse 

  • EXCLUSIVITATE  în spațiul rezervat petrecerii si jocurilor lasertag
  • JOCURI lasertag NELIMITATE in intervalul orar rezervat petrecerii;
  • acces gratuit în sala special amenajată pentru pauzele dintre partidele de laser tag unde avem masa Air Hockey, o masa de fotbal
  • apă plată și un scuc pentru copii
  • consumabile (pahare de unică folosință, farfurii, tacâmuri, șervețele);
  • invitații (tipărite și electronice).

OBSERVATII GENERALE:

Dupa rezervarea telefonica, va asteptam pentru achitarea unui avans de 200 Ron pentru rezervarea salii.

In cazul anularii petrecerii, avansul nu se returneaza.

Rezervarea facuta fara achitarea avansului minim NU ESTE VALABILA.

Avem rugamintea de a ne comunica cat mai exact numarul de invitati.

Intarzierea la petrecere si/sau intrarea la joc cu intarziere va reduc din timpul rezervarii.

Descarca invitatia

Sa nu-i uitam pe tatici!

Din experienta recomandam taticilor sa se imbrace mai comod pentru ca in cele mai multe situatii iau parte activ si inversunat la bataliile din arena pentru a-i sustine pe cei mici sau pentru a castiga in fata unui alt tatic.