Team building la Laser TAG IASI, un concept nou si original pentru a va distra, recrea si detensiona!
Team building-ul capata noi intelesuri in arena noastra laser tag din centru orasului. Vreti sa participati la o noua activitate ludica, Sa realizati evenimente care sa puna in valoare imaginea companiei dumneavoastra, Sa va motivati personalul in cadrul unui mega eveniment anual, Sa va organizati activitatile de PR intr-un cadru original, Sa va stimulati vanzarile combinand spiritul de echipa cu cel de competitie
Veniti sa descoperiti LASER Tag , nr 1 in jocurile de actiune din Europa !

Echipati cu vesta si cu pistolul vostru laser, patrundeti intr-un labirint futurist unde adversarii va pandesc fiecare miscare si spiritul de echipa trebuie sa functioneze la maxim. Echipa noastra va asigura de profesionalism si maxima disponibilitate pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra si pentru a transforma aceste momente petrecute impreuna intr-o succes deplin.LASER Tag va poate rezerva exclusiv centrul de joc la cerere si in functie de numarul de persoane.

Jocul laser tag permite:

 • crearea unui sistem de competitie care sa stimuleze participantii, prin setarea unei mize
 • Software-ul jocului permite modularea acestuia in functie de obiective specifice sau crearea unor scenarii particulare
 • clientii pot opta pentru doua tipuri de joc, “solo” sau “team game”, astfel personalul Laser Tag poate adapta jocul pentru orice tip de grup, indiferent de numarul de participanti si de cerinte
 • Pentru mai multe informatii si rezervari privind organizarea de teambuinding-uri sau evenimente speciale din viata companiei dumneavoastra contactati-ne !
 • TeAM BULDING DAVINCI- MISTERUL MAESTRULUI

  Misiunile la FunZone – o altfel de distractie!

  La FunZone esti eroul unei povesti misterioase și plină de aventură, provocare și multă distracție! Traiește pe viu ceea ce până acum doar ai citit sau ai vazut în filme.

  Vino să descoperi un nou mod extraordinar de a îți petrece timpul liber. La FunZone poti să descoperi o altă lume, unde timpul, spațiul și percepțiile se modifică, iar distracția cu prietenii este garantată. Povestile Escape de la FunZone Iași  se bazează pe conexiuni ale minții, atenție, perspicacitate, logică și comunicare între membrii echipei!

  În urmă cu două săptămâni, un grup de turiști care vizitau Florența au descoperit din greșeală o ascunzaătoare secretă. Cameră aflată sub un pod părăsit de la marginea orașului, s-a dovedit a fi atelierul unui vechi colecționar, pasionat de operele și invențiile lui Leonardo DaVinci. Pe lângă manuscrisele vechi, schițele și multitudinea de notițe despre DaVinci, colecționarul a lăsat în urmă și diverse texte criptate, ghicitori și enigme pe care nimeni nu a reușit deocamdată să le descifreze.

  Guvernul Italiei  a lansat  un apel către cele mai prestigioase universități din lume, cerând ajutorul pentru dezlegarea enigmelor lăsate în urmă de faimosul colecționar.

  Fiecare universitate și-a trimis cei mai pricepuți studenți și le-a oferit un buget pentru a-și procura diverse lucruri ce pot ajuta în investigație. Însă rivalitatea dintre aceste universități este bine cunoscută și doar una dintre ele poate fi declarată câștigătoare….

  Ai la dispoziție 90 de minute pentru a îndeplini misiunea! Jocul se pretează până la 35 de persoane. Pătrunde în lumea misterioasă a celui mai mare adept al Geniului și dezleagă enigmele lăsate în urmă de faimosul colecționar.

  Solicita o rezervare